Veelgestelde vragen

polaroid_victoria_vragenWat zijn de verzendkosten?

Service vinden we bij Victoria Steigerhout erg belangrijk. Al onze meubelen worden gratis bezorgd én gemonteerd op de door jou gewenste plek.

Wat is de levertijd?

Voor onze boomstamtafels en steigerhouten producten geldt over het algemeen een levertijd van 4-5 weken. Wij besteden het transport van onze tafels uit aan onze fulfillment partner, zodat deze met de grootst mogelijke zorg door professionals vervoerd kunnen worden. Onze partner zal telefonisch contact met je opnemen om de een leveringsdatum in de daaropvolgende week af te stemmen!

Kleinere meubels zoals bureaustoelen, fauteuils, barkrukken en woonaccessoires worden geleverd binnen 1-3 werkdagen.

Hoe kan ik betalen?

Je kan eenvoudig online betalen met iDEAL, Mister Cash of door middel van een overboeking. Lees hier meer over de betaalmogelijkheden.

Moet ik de meubelen zelf in elkaar zetten?

Nee. Service vinden we bij Victoria belangrijk. Je hoeft daarom niet bang te zijn dat jij je nieuwe steigerhouten meubel nog eens zelf in elkaar moet zetten. Wij zetten de meubels graag (gratis) voor je in elkaar op de gewenste plek.

Kan ik mijn bestelling retourneren?

Al onze steigerhouten producten en boomstamtafels worden op maat voor je gemaakt. Om deze reden is het niet mogelijk om deze producten te retourneren. Al onze overige producten kunnen uiteraard wel geretourneerd worden. De kosten hiervoor bedragen standaard €12. Voor stoelen geldt het tarief van €12 per twee stoelen. In overleg worden
de meubels en/of accessoires op de door jou gewenste locatie weer opgehaald!

Wat is de hoogte van een boomstamtafel?

Al onze boomstamtafels hebben standaard een hoogte van 73 cm (van de grond tot aan de onderkant van het tafelblad). Dit is een veelgebruikte maat, omdat de meeste eetkamerstoelen goed onder een tafelblad van dergelijke hoogte passen en je hierdoor comfortabel zit. Uiteraard is het mogelijk om deze hoogte op jouw wensen af te stemmen! Het tafelblad van de boomstamtafel is zo’n 7 tot 8 cm dik, waardoor de totale hoogte op zo’n 80 cm komt.

Een boomstamtafel is natuurlijk een natuurproduct en elk tafelblad is dan ook uniek. Doordat de stam niet overal exact dezelfde omtrek heeft varieert het tafelblad in de breedte tussen de 80 en 95 cm (ruim genomen).

http://www.victoria-steigerhout.nl/wp-content/uploads/2017/01/afmetingen_boomstamtafels_victoria.jpg