Onderhoud

polaroid_victoria_vragenSteigerhout

Steigerhouten meubelen van Victoria Steigerhout kunnen eenvoudig worden schoongemaakt met een borstel of vochtige doek. Alle steigerhouten producten die behandeld zijn met een white-, grey- of black wash moeten regelmatig opnieuw behandeld worden, zodat de wash ook na een aantal jaar nog goed tot zijn recht komt. Victoria Steigerhout adviseert om het steigerhouten meubel minimaal 1x per jaar opnieuw te behandelen. Op die manier kan je jaren van jouw steigerhouten bank, tafel of kast genieten!

Meer informatie over steigerhout? Bekijk dan onze pagina over de verschillende houtsoorten waar Victoria Steigerhout mee werkt. Bekijk ook al onze steigerhouten tafels.

Populieren hout

Indien je de boomstamtafel van populieren hout binnen hebt staan, gaat deze simpelweg een leven lang mee. Het tafelblad is behandeld met een matte blank lak, waardoor koffievlekken, wijnvlekken etc. geen kans hebben: het tafelblad is eenvoudig afneembaar.

Indien je de tafel graag buiten wilt neerzetten dan kan dat natuurlijk ook, maar in dat geval adviseren wij de tafel te behandelen met een poedercoating. Als je de tafel onbehandeld buiten zet zal het onderstel gaan roesten en kan de tafel zo’n 15-20 jaar mee.

Ben je op zoek naar meer informatie over populieren hout? Bekijk dan onze pagina over de verschillende houtsoorten waar Victoria Steigerhout mee werkt. Bekijk ook al onze boomstamtafels!

Douglas hout

Douglas hout is afkomstig van naaldbomen en is geschikt voor binnen en buiten gebruik. Indien je de douglas boomstamtafel binnen gebruikt gaat deze simpelweg een leven lang mee. De boomstamtafel kan ook uitstekend buiten staan, maar wij adviseren het onderstel dan wel te behandelen met een poedercoating om roestvorming te voorkomen.

Ben je op zoek naar meer informatie over douglas hout? Bekijk dan onze pagina over de verschillende houtsoorten waar Victoria Steigerhout mee werkt. Bekijk ook al onze boomstamtafels!