« Terug naar de vorige pagina

Eames Bureaustoel EA117

Eames Bureaustoel EA117

 345,00  265,00
SKU: Eames-EA117_Wit

Deze Charles Eames bureaustoel past in meerdere omgevingen maar wordt veelal gebruikt voor op kantoor. De stoel is ergonomisch en zit hierdoor zeer comfortabel. Deze Eames bureaustoel EA117 is zeer geschikt voor zakelijk gebruik op zowel werkplekken als om de vergadertafel. Deze replica bureaustoel die gebaseerd is op het wereldberoemde ontwerp van Charles Eames laat zich niet van echt onderscheiden.Categories: , .
 • Beschrijving

  Productbeschrijving

  De Eames bureaustoel EA117 is ontworpen door Charles en Ray Eames. Deze bureaustoelen zijn de bekendste ontwerpen en behoren tot 1 van de klassiekers van de 20ste eeuw.

  Deze bureaustoel past in meerdere omgevingen maar wordt veelal gebruikt voor op kantoor. De stoel is ergonomisch en zit hierdoor zeer comfortabel. Deze Eames bureaustoel is zeer geschikt voor zakelijk gebruik op zowel werkplekken als om de vergadertafel.

  De zitting is gemaakt van echt leer en het onderstel van de bureaustoel is van verchroomd aluminium. Door de combinatie van het kantelmechanisme en de flexibele zitting kan je genieten van ultiem zitcomfort.
  Deze replica bureaustoel die gebaseerd is op het wereldberoemde ontwerp van Charles Eames laat zich niet van echt onderscheiden.

  Afmetingen

  • Hoogte rugleuning vanaf de zitting: 48 cm
  • Breedte: 58 cm
  • Zitdiepte: 48 cm
  • Zithoogte: 44 cm t/m 54 cm
  • Hoogte armleuning: 64 cm – 74 cm