Gratis levering & montage

polaroid_victoria_verzendingService vinden we bij Victoria Steigerhout erg belangrijk. Al onze meubelen worden gratis bezorgd én gemonteerd op de door jou gewenste plek.

Nadat jij je bestelling hebt geplaatst gaan wij direct voor je aan de slag! Alle houten meubelen worden in onze werkplaats gemaakt en hebben daarom een levertijd van 4-5 weken. Wij besteden het transport van onze tafels uit aan onze fulfillment partner, zodat deze met de grootst mogelijke zorg door professionals vervoerd kunnen worden. Onze partner zal telefonisch contact met je opnemen om de een leveringsdatum in de daaropvolgende week af te stemmen!

Kleinere meubels zoals bureaustoelen, fauteuils, barkrukken en woonaccessoires worden geleverd binnen 1-3 werkdagen. Deze meubels worden ook gratis verzonden!

Let op: al onze meubels worden gratis bezorgd, mits het afleveradres goed bereikbaar is en het meubel op de begane grond geleverd en gemonteerd dient te worden. Zodra wij je bestelling hebben ontvangen nemen we contact met je op om de aflevering te bespreken. Afhankelijk van de situatie kunnen er nog afleveringskosten in rekening gebracht worden.

Montage

Je hoeft niet bang te zijn dat jij je nieuwe steigerhouten meubel of boomstamtafel nog eens zelf in elkaar moet zetten. Wij zetten de meubels graag (gratis) voor je in elkaar op de gewenste plek. Makkelijk, toch?

Retourneren

Al onze steigerhouten producten en boomstamtafels worden op maat voor je gemaakt. Om deze reden is het niet mogelijk om deze producten te retourneren. Al onze overige producten kunnen uiteraard wel geretourneerd worden. De kosten hiervoor bedragen standaard €12. Voor stoelen geldt het tarief van €12 per twee stoelen. In overleg worden de meubels en/of accessoires op de door jou gewenste locatie weer opgehaald!