Boomstamtafels

Op zoek naar een robuuste tafel die sfeer geeft aan je interieur? Kies dan voor een unieke boomstamtafel! Met een boomstamtafel haal je de natuur in huis. Boomstamtafels zijn er in talloze formaten en houtsoorten. Of je nu kiest voor een eethoek, salon- of vergadertafel: een tafel gemaakt van onbewerkte boomstammen geeft sfeer en uitstraling aan iedere woonkamer, keuken of kantoor.

Bekijk alle Boomstamtafels

boomstamtafel detail

Unieke & prachtige details.

Onze boomstamtafels zijn gemaakt van massief hout. Dit maakt de tafel groot en zwaar. Een echte onverwoestbare sfeermaker in elke woonkamer of keuken.

boomstamtafel detail

Thuis en op kantoor.

Boomstamtafels zijn ook bijzonder geschikt voor op kantoor. Bijvoorbeeld als bureau of vergadertafel. Een unieke sfeerbrenger voor elk bedrijf! De tafels zijn ook op maat in afmetingen verkrijgbaar tot wel zes meter.

boomstamtafel detail

Met passie gemaakt.

Onze boomstamtafels worden gemaakt door gepassioneerde vakmensen met oog voor detail.

 

boomstamtafel detail

Maatwerk? Geen probleem.

Op zoek naar een boomstamtafel op maat? Geen probleem! Stuur dan even een mailtje naar info@victoria-steigerhout.nl. We helpen je daarmee graag verder! Heb je zelf al een idee hoe jouw boomstamtafel eruit moet komen te zien? Stuur dan een tekening of afbeelding naar onze klantenservice en we sturen binnen 24 uur een offerte toe.

Bekijk alle Boomstamtafels