Betaalmogelijkheden

polaroid_victoria_paymentGewoon snel en veilig betalen? Kies uit één van de volgende betaalmogelijkheden:

iDEAL

Een betaling via iDEAL wordt direct, eenvoudig en veilig uitgevoerd. Het werkt hetzelfde als internetbankieren via je eigen bank. Je kiest iDEAL als betaalmethode en selecteert de bank waarbij je online betalingen regelt. Je ziet nu het vertrouwde betaalprogramma van je eigen bank. De gegevens van je bestelling zijn al ingevuld. Na goedkeuring van de betaling ontvang je een bevestiging van je bank. Vervolgens keer je terug naar de website van Victoria Steigerhout.

Overboeking

Na ontvangst van de bestelbevestiging, dien je binnen 10 dagen het bedrag over te boeken op het in de email aangegeven rekeningnummer. Afhankelijk van je bank duurt het 2-4 werkdagen. Zodra wij het bedrag hebben ontvangen, wordt de bestelling voorbereid voor productie. Wanneer je een artikel retourneert, betalen wij het betaalde bedrag terug aan de rekening waarmee de overboeking is gedaan.

Bancontact / Mister Cash

Speciaal voor onze Belgische klanten hebben wij de betaaloptie Boncontact / Mister Cash. Mistercash is een veilige en betrouwbare manier om online te betalen. De betaling wordt afgewikkeld op een beveiligde betaalpagina van de door jou gekozen bank.